Stäng

KTM 300 EXC Factory Edition

För att fira KTM:s framgångsrika tävlingssäsong inom Enduro, är nu 2015 års KTM EXC FACTORY EDITION-modeller, med sina olika uppgraderingar gentemot standardmodellerna, tillgängliga hos landets KTM-återförsäljare.

KTM är onekligen det dominerande varumärket inom enduroracing, och som ett sätt att fira sina framgångar i Enduro-VM med Christophe Nambotin och Matthew Phillips som världsmästare i E1 respektive E3, tillsammans med många andra internationella och nationella titlar under 2014, har KTM lanserat 2015 års KTM EXC FACTORY EDITION maskiner i begränsad upplaga.

Jämfört med de vanliga versionerna har dessa specialmodeller fått olika uppgraderingar. Förutom den häftiga fabriksförar-grafiken har även modellerna förärats med orange CNC-gaffelkronor och en fabrikssadel med SDV-logotyper, som ger förarna en chans att verkligen få känna sig som en fabriksförare.

Förutom detta, är motorcyklarna kittade med en orange bakdrev, hasplåt och nyutvecklade Metzeler FIM-däck. Som pricken över i har även den orange ramen toppats med orange kylar- och gaffelbensskydd.

OBS vi har en 300 EXC Factory Edition i butiken

2014-11-19 11:17