• En av Sveriges största cross-och endurohandlare
  • Fri frakt
  • Leveranstid 1-2 dagar*
[No translation] ?

KM Cash bonus

KM cash är vårt sätt att belöna alla Karlströms Motor-kunder som handlar våra produkter via hemsidan. Ju mer du handlat för hos oss desto mer rabatt får du på dina kommande inköp utöver ditt

vanliga pris. En krona räknas som en KM cash och du kan se de olika KM cash-nivåerna här ovan. KM cash baseras på vad du handlat under det senaste året. Som kund hos Karlströms Motor registreras varje spenderad krona i vårt bonussystem: KM cash. Det är därför viktigt att du loggar in innan du beställer.

En krona motsvarar en KM cash och när du når upp till en viss nivå KM cash erhåller du rabatt på dina inköp. Ju högre KM cash-nivå du når upp till desto mer rabatt får du och du kan kolla in hur de olika KM cash-nivåerna är satta här.

Bonusnivåer

    5 000:-           Brons nivå           (-2%)

  10 000:-           Silver nivå           (-4%)

  25 000:-           Guld nivå            (-6%)

  50 000:-           Platinum nivå    (-10%)

KM cash baseras på köp gjorda senaste 12 månader inklusive moms. Systemet känner av dom olika nivåerna månad för månad tex: Juni 2022 till Juni 2023. Bonusnivåer gäller inte MC

Betalningssätt

Du har möjlighet att betala din order med Svea Ekonomi, Kort, Swish och Postförskott.

Fraktkostnad

För aktuell fraktkostnad se kassan.

Leverans

Vi skickar alla våra varor med Posten. Du hämtar ditt postpaketet på angivet uthämtningsställe.

Vi levererar till Sverige, Finland och Danmark (i viss mån kan vi skicka paket till andra länder som är medlemmar i EU, kontakta oss för vidare information. Utrikespaket endast betalning via kort). Till Norge skickar vi endast brev, ej paket i dagsläget.

Alla varor förblir Karlströms Motor egendom till dess full betalning kommit oss tillhanda.

Har du inte fyllt 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att handla på Karlströms Motor webbshop.

I priserna ingår moms med 25%.

Leveranstid

Normal leveranstid är 1-2 arbetsdagar om varorna finns på lager. Vid ej lagervara kan leveranstid variera, kontakta oss för mer information.

Felleverans – gör enligt följande

Kontakta Karlströms Motor på telefon 0224 - 771 66 eller epost: info@karlstrommotor.se

Transportskador

Våra paket är transportförsäkrade. Ser du att paketet och/eller innehållet skadats anmäler du det direkt till Posten. Om du hunnit öppna paketet och upptäcker skada, ringer du Karlström Motor på 0224 - 771 66 eller epost: info@karlstrommotor.se.

Utebliven leverans

Vid utebliven leverans ringer du Karlström Motor på 0224 - 771 66 eller epost: info@karlstrommotor.se.

Outlöst vara

För paket som inte löses ut på Posten debiterar vi dig 300kr inkl. moms för frakt och hantering. Ej lagerhållna delar debiteras med 20% av priset.

Reservationer

Karlströms Motor AB reserverar sig för slutförsäljning samt att varor kan utgå ur sortimentet. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på denna hemsida.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter skyddas av personuppgiftslagen. Denna lag bygger på EU-direktiv från 1995 och avser att öka skyddet för privatpersoners personliga integritet med hänsyn till det ökade antalet register och sammanställningar som lagras elektroniskt.

Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får ta del av när du anmäler dig för köp eller besöker vår hemsida kommer att behandlas av Karlströms Motor AB i egenskap av personuppgiftsansvarig.

Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. I detta syfte har vi också behov av att kunna föra över dessa uppgifter till våra samarbetspartners. Informationen som samlas för att kunden ska kunna genomföra ett köp används endast för detta ändamål och kommer inte att spridas till någon utomstående, förutom i samband med att din beställning behandlas.

Leveransadress och leveransvillkor är information som endast vår fraktpartner och våra leverantörer får ta del av. I praktiken innebär det att alltså denna typ av information ligger utanför vår direkta kontroll. Du har alltid möjlighet att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta får du ändra uppgifterna samt även välja att ta bort dem.

Svea checkout behandling av personuppgifter Vid köp med faktura kommer Svea checkout behandla dina personuppgifter som personuppgiftsansvarig. Personuppgifterna behandlas bland annat för fullgörande av avtalet, samt för att via externa och interna databaser genomföra identifikations- och kreditkontroll. För mer detaljerad information om Svea checkout behandling av personuppgifter och dina rättigheter i samband med behandlingen se här.

https://cdn.svea.com/webpay/sv-SE/SE_Checkout_villkor.pdf

Ångerrätt

Du har alltid 14-dagars bytes- och returrätt efter mottagandet av varan. Detta gäller endast om varan returneras i oskadat skick och ligger i originalförpackningen. Vid retur av en vara som ser använd ut nekas öppet köp. Bytes- och returrätten gäller inte badkläder, underkläder, elartiklar, och ej vissa ej lagerhållna produkter (kontakta oss vid frågor).

Byte – gör enligt följande

1. Skriv ut returformuläret som finns att ladda hem längst ner på denna sida.
2. Fyll i returformuläret.
3. Skicka tillbaka varan tillsammans med returformuläret och en kopia på följesedeln eller fakturan. Adressen hittar du på returformuläret. Du betalar returfrakten.
4. När vi fått varan och godkänt bytet skickar vi den nya varan till dig. Om den nya varan är dyrare betalar du mellanskillnaden och om den är billigare återbetalar vi dig mellanskillnaden på ditt konto, som du angivit på bifogat returformulär. Mellanskillnaden kan även kvarstå hos oss som tillgodo till kommande order.

Retur – gör enligt följande

1. Skriv ut returformuläret som finns att ladda hem längst ner på denna sida.
2. Fyll i returformuläret.
3. Skicka tillbaka varan tillsammans med returformuläret och en kopia på följesedeln eller fakturan. Adressen hittar du på returformuläret. Du betalar returfrakten.
4. När vi fått varan och godkänt returen återbetalar vi pengarna på ditt konto, som du angivit på bifogat returformulär. Pengarna kan även kvarstå hos oss som tillgodo till kommande order.

Reklamation – gör enligt följande

Vid hantering av reklamationer tillämpas Konsumentköplagen.
1. Ring Karlströms Motor AB på 0224 - 771 66 så snart du upptäcker felet.

Vid byte eller retur står du för transportrisken.
Returer mot postförskott, bussgods och ofullständigt frankerade försändelser löses inte ut. Den ursprungliga fraktkostnaden återbetalas inte.

Rabatter/Kampanjer

Erbjudanden kan inte kombineras med andra erbjudanden, kampanjer, rabatter eller liknande.

Övrigt

Vi vill varna för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande artiklar och tjänster. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer eller exempel bilder och vi kan ej heller garantera att bild återger varans exakta utseende samt beskaffenhet.

Force Majeure

Karlströms Motor AB är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Ladda hem Retur- / Reklamationsrapport genom att klicka HÄR.

Copyright

Innehållet på Karlströms Motor AB hemsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt (§ 49 URL).

FÅ VÅRT NYHETSBREV

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Karlströms motor behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Karlströms motor integritetspolicy.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan
  • Fri frakt
  • Leveranstid 1-2 dagar*